Prenumerera


Prenumeration
Teckna upp dig idag, få tidigare nummer på köpet!
Läs mer här!

Produktshop


T-shirts
Köp en snygg T-shirt i vår nya produktshop!
Läs mer här!
Festivalguiden
GULLBRANNAFESTIVALEN
Halmstad
8-11 juli 2021

Efter att ha fått ställa in festivalen 2020, på grund av Coronan, hoppas Gullbrannafestivalen på att kunna vara tillbaka under sommaren 2021.
Band: Carola, Dirty Loops, Jonathan Johansson, Sabina Dumba, Lin D, LZ7, Hansam m.fl.
Läs mer här!
Blogg
Noizegate Awards 2016
RÖSTA I NOIZEGATE AWARDS 2016
Nu kan du vara med och rösta i Noizegate Awards 2016. Röstningen är öppen under augusti månad och resultatet presenteras sedan i september/oktober numret av den tryckta tidningen och i samband med att det släpps även här på hemsidan.
Läs mer här!
På gång

ANDREAS PASSMARK LÄMNAR NARNIA

 

Efter att under 2016 haft ett uppehåll från liveframträdanden med Narnia har basisten Andreas Passmark bestämt sig för att lämna bandet. I ett uttalande säger Andreas att han har svårt att förklara varför han väljer att lämna Narnia, men att det är ett beslut som har gnagt inom honom en tid och att han nu känner att han vill fortsätta sin musikaliska resa på annat håll. Andreas hann spela i Narnia i 15 år och önskar dem nu all lycka till i att fortsätta sprida budskapet om Jesus Kristus. Passmark kommer fortsättningsvis ses i sitt andra band Royal Hunt och har även andra musikaliska projekt i tankarna. Under Passmarks uppehåll har Jonatan Samuelsson (ex. Bob K, Safemode) vikarierat som basist. Något besked om han nu kommer bli fast medlem i bandet har Narnia ännu inte gått ut med.
Publicerat: 161214

NARNIA KLARA FÖR TURNÉ I SYDAMERIKA

 

Svenska hårdrocksbandet Narnia är klara för en turné i Sydamerika. Turnén kommer äga rum i april och ta dem framför allt till Brasilien. Så här långt är sju datum klara i Brasilien, bland annat i Rio De Janeiro och São Paulo, och ett i Argentina. Ytterligare ett par datum kan tillkomma.
Publicerat: 161214

THE LETTER BLACK BRYTER MED TOOTH & NAIL

 

Efter att ha varit låsta av ett kontrakt de inte varit nöjda med, har nu The Letter Black annonserat att de bryter med Tooth & Nail. Det nya album de har jobbat på kommer de nu istället släppa på egen hand och finansiera via en crowdfunding-kampanj. Ett första litet smakprov har de släppt i form av ett lyric-video klipp för låten "Kill The Devil".
Publicerat: 161214

HILLSONG YOUNG & FREE GRAMMYNOMINERADE

 

Med skivan "Youth Revival (Live)", som släpptes i februari, har Hillsong Young & Free fått sin första Amerikanska Grammynominering i kategorin "BestContemporary Christian Music Album". Skivan har hittills gett gruppen två topp-fem-singlar och den senaste singeln "Falling Into You" klättrar nu på listorna.
Publicerat: 161214

MATTHEW WEST UTSEDD TILL "HOT CHRISTIAN SONGWRITER OF THE YEAR" AV BILLBOARD

 

Efter flera nummer ett singlar, låtskrivarpriser och efter att ha turnerat inför en samanlagd publik på en miljon, så har 2016 varit ett extraordinärt år för Matthew West. Toppar det gör nu Matthew West med att ta hem Billboards titel "Hot Christian Songwriter Of The Year", en titel han även vann 2013 och 2015.
Publicerat: 161214

CECE WINANS GÖR COMEBACK

 

Nio år efter senaste skivan gör CeCe Winans den tredje februari comeback med skivan "Let Them Fall In Love". Skivan kommer släppas av Puresprings Gospel/Thirty Tigers och är producerad av Tommy Sims (Bonnie Taitt, Michael McDonald) och Winans son Alvin Love III. Medverkar på skivan ngör The Clark Sisters, The Nashville String Machine och en full blåssektion. Musikaliskt kombinerar skivan klassisk Motown soul med sydstats soul, men har också en modern touch. Första singeln "Hey Devil" är släppt nu.
Publicerat: 161214

 
[JANUARI] - [FEBRUARI] - [MARS] - [APRIL] -[MAJ] - [JUNI] - [JULI] -
[AUGUSTI] - [SEPTEMBER] - [OKTOBER] - [NOVEMBER] - [DECEMBER] -
[2015] - [2014] - [2013] - [2012] - [2011] - [2010] - [2009] - [2008]På gång

ANDREAS PASSMARK
LÄMNAR NARNIA

Efter att under 2016 haft ett uppehåll från liveframträd-anden med Narnia har basisten Andreas Passmark bestämt sig för att...

Läs mer här!
Konsertguiden
LZ7
  • 25 feb - Bankeryd
NARNIA
  • 16-19 aug - Falun
PLANETSHAKERS
  • 23 juni - Mullsjö
  • 6-9 juli - Halmstad
Läs mer här!
Annonser
Rollupkungen