Prenumerera


Prenumeration
Teckna upp dig idag, få tidigare nummer på köpet!
Läs mer här!

Produktshop


T-shirts
Köp en snygg T-shirt i vår nya produktshop!
Läs mer här!
Festivalguiden
GULLBRANNAFESTIVALEN
Halmstad
8-11 juli 2021

Efter att ha fått ställa in festivalen 2020, på grund av Coronan, hoppas Gullbrannafestivalen på att kunna vara tillbaka under sommaren 2021.
Band: Carola, Dirty Loops, Jonathan Johansson, Sabina Dumba, Lin D, LZ7, Hansam m.fl.
Läs mer här!
Blogg
Noizegate Awards 2016
RÖSTA I NOIZEGATE AWARDS 2016
Nu kan du vara med och rösta i Noizegate Awards 2016. Röstningen är öppen under augusti månad och resultatet presenteras sedan i september/oktober numret av den tryckta tidningen och i samband med att det släpps även här på hemsidan.
Läs mer här!
På gång

PHIL SGROSSO LÄMNAR WOVENWAR

 

Gitarristen Phil Sgrosso (ex. As I Lay Dying) har bestämt sig för att lämna Wovenwar. Den främsta orsaken sägs vara att han är mer intresserad av att ägna sig åt andra musikaliska projekt just nu än att hänge sig åt bandet. Wovenwars nya skiva "Honor Is Dead", som släpps den 21:a oktober, var han dock fullt involverad i både som gitarrist, låtskrivare, produent och gitarrteckniker. Under fortsättningen av året kommer Phil Sgrosso skriva låtar till en rad olika projekt och även turnera med sitt andra band Poison Headache i Europa.
Publicerat: 161003

LOWERCASE NOISES SAJNADE AV BC MUSIC

 

Lowercase Noizes har nu sajnat med BC Music (Bad Christian). Bakom
namnet Lowercase Noises döljer sig en kille vid namn Andy Othling. Han
började spela musik med målet att bli en "shredder", men längs vägen
upptäckte han artister som Sigur Ros och Stars Of The Lid. Det förändrade för alltid hans musikaliska bana och nu när han debuterar är det musik av det slaget han presenterar.
Publicerat: 161003

TIDIGARE ELUVEITIE MEDLEMMAR ÅTERFÖRENAS
UNDER NAMNET CELLAR DARLING

 

I maj annonserade tre av Eluveities medlemmar att de skulle lämna bandet, då de hade olika syn på bandets musikaliska riktning. Dessa tre; Merlin Sutter (trummor), Anna Murphy (sång, hurdy-gurdy) och Ivo Henzi (gitarr och bas) har nu bildat det nya bandet Cellar Darling och redan hunnit släppa de två låtarna "Challenge" och "Fire, Wind And Earth". Om eller när en fullängdare kommer har bandet ännu inte annonserat..
Publicerat: 161003

MUTEMATH REMIXAR SENASTE PLATTAN

 

Mutemath har annonserat att de kommer släppa ett album med titeln "Changes". Skivan kommer innehålla tolv remixar av låtarna på senaste
skivan "Vitals" (2015). Remixarna är gjorda av bandmedlemmarna och
ytterligare några producenter. Utöver remixarna kommer skivan även
innehålla den nya låten "Changes".
Publicerat: 161003

JUSTIN BIEBER SJÖNG LOVSÅNG

 

Under en konsert i Paris gjorde Justin Bieber en utflykt bort från sin vanliga setlist och framförde akustiskt lovsången "I Could Sing Of Your Love Forever". Bieber har på senare tid varit öppen med sin kristna tro och har vid flera tillfällen setts besöka Hillsong kyrkor, bland annat i samband med sina spelningar i Stockholm i början av oktober. "I Could Sing Of Your Love Forever" skrevs ursprungligen av Delirious frontman Martin Smith. När han såg klippet med Bieber twittrade han: "Ha! Justin Bieber rocking out one of my old tunes."
Publicerat: 161003

VETERANEN PAUL BALOCHE SLÄPPER NYTT LOVSÅNGSALBUM

 

Den sjunde oktober släpper lovsångs-veteranen Paul Baloche ett nytt lovsångsalbum med titeln "Your Mercy". Skivan har Baloche skrivit
tillsammans med artister som All Sons & Daughters, Michael Neale, Matt
Redman, Aaron Shust, Meredith Andrews och Andi Rozier (Vertical Church Band). Inspelningen gjordes sedan live i en studio i Brooklyn
tillsammans med producenten Michael Rossback. Under en veckas tid
pågick inspelningen. Instrumentering var nedbandtad och Baloche
beskriver skivan som ett ärligt album med väldigt få pålägg, lite tillbaka till rötterna då lovsången var enkel. Sånger och böner som sjungs av en församling för att ära Gud.
Publicerat: 161003

 
[JANUARI] - [FEBRUARI] - [MARS] - [APRIL] -[MAJ] - [JUNI] - [JULI] -
[AUGUSTI] - [SEPTEMBER] - [OKTOBER] - [NOVEMBER] - [DECEMBER] -
[2015] - [2014] - [2013] - [2012] - [2011] - [2010] - [2009] - [2008]På gång

ANDREAS PASSMARK
LÄMNAR NARNIA

Efter att under 2016 haft ett uppehåll från liveframträd-anden med Narnia har basisten Andreas Passmark bestämt sig för att...

Läs mer här!
Konsertguiden
LZ7
  • 25 feb - Bankeryd
NARNIA
  • 16-19 aug - Falun
PLANETSHAKERS
  • 23 juni - Mullsjö
  • 6-9 juli - Halmstad
Läs mer här!
Annonser
Rollupkungen